tag:blogger.com,1999:blog-79170797884815795922024-03-09T02:16:50.307+08:00Siti Idayu KamarudinUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7917079788481579592.post-72774263920511488782011-05-16T15:32:00.000+08:002011-05-16T15:32:56.713+08:00Selamat Hari GuruJadilah seorang pendidik yg penuh didikasi demi memdidik anak bangsa.Unknownnoreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-7917079788481579592.post-3205118813385900442011-03-17T15:55:00.000+08:002011-03-17T15:55:47.570+08:00Petua Dapur<div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">Kekalkan warna salad<br />
<br />
Bagi yang gemar makan salad. Untuk mencegah salad bertukar warna perang, potong hujung daud slad dengan menggunakan pisau plastik. Ini kerana jika anda memotong salad dengan pisau logam, hujung salad akan bertukar warna perang. <br />
<br />
Itu je... buat masa sekarang nie....jumpa lagi</div>Unknownnoreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-7917079788481579592.post-30784773659027218642011-03-17T15:46:00.000+08:002011-03-17T15:51:03.387+08:00Aneka Petua<div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">Rambut Lebih Panjang<br />
<br />
Agar rambut mudah panjang, dapatkan lima serai. Tumbuk tetapi jangan sampai hancur. Reus sehingga airnya mendidih. Biarkan sejuk dan siram di atas kepala.(jangan pulak masih panas siram kat kepala..lain pulak jadinye...) Kemudian perapkan rambut selama lima hingga 10 minit dan bilas dengan air yang bersih. Lakukan dua kali seminggu.</div>Unknownnoreply@blogger.com0